Evenementen

slider-01-ap-verhuur
slider-02-ap-verhuur
slider-04-ap-verhuur

Bij AP-events uw complete feest of event in 1 hand!

Winkeliers en ondernemersverenigingen:

We hebben complete concepten voor winkeliersverenigingen, marktpromotie en marktacties. Maar ook de complete organisatie van een publieksevenement tijdens uw koopzondag is mogelijk. Ook kunnen we voor bedrijven terreinen en meubel /autoboulevards maatwerk-oplossingen bieden om tijdens de pasen of andere collectieve openstellingen een leuk randprogramma te bieden.

Fashion en mode-events

Ook voor fashion en mode events bent u bij ons aan het juiste adres. Of u slechts een kleine verhoging wilt in uw boetiek of modewinkel voor uw nieuwe collectie aan uw klantenkring te tonen. Of u wilt een modeshow die qua uitstraling gelijk is aan de grote Fashion metropolen! AP-events verzorgd het. Neem contact met ons op zodat we u geheel vrijblijvend kunnen informeren over de mogelijkheden.

Creatieve sessie’s

In het verleden hebben we reeds diverse concepten kunnen bedenken en realiseren voor onze klanten. Vernieuwende en innovatieve concepten die we tegen zeer aantrekkelijke tarieven produceren, maken APevents een solide partner in “creation”

Roadshow

Voor uw product of bedrijf een complete roadshow met als doel u merk bekender te maken (branding) of uw product te promoten door middel van sampling. Of misschien kiest u er wel voor door middel van endorsments bekende artiesten uw produkt aan te laten prijzen. Ook al deze mogelijkheden kunnen wij voor u realiseren. We kunnen door middel van het inzetten van onze podiumwagen en die te laten uitvoeren in uw huisstijl al een grote mate van exposure creeren. Als daarnaast dan nog een bekende nederlander of artiest uw produkt of merk aanprijst wordt de impact fenomenaal.

Offerte aanvraag

Contact home
Bezig met versturen

Neem contact met ons op en u zult versteld staan van de grote creativiteit van ons team.

© 2017 - AP-Events - Podiumwagen, podiumverhuur en meer - Runstraat 9A 5622 AX Eindhoven - Bel: 06-20670555 of 06-22517737

Contact | Algemene voorwaarden

 

 

Deel, mail of print deze paginaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page